Vriend worden

 

Maakt kunst ons BETER? Steun het onderzoek en word vriend van BETER, de gezondheid van kunst.

 

Particulier

Door onze vriend te worden steunt u de onderzoeksexpositie BETER en krijgt u verschillende voordelen en priviliges. Download hier de proposities. Vul het onderstaande formulier in als u geïnteresseerd bent om vrienden te worden met BETER Consortium.

Contactgegevens


Vriend worden


Verification

Zakelijk

Om dit internationaal baanbrekende onderzoek te kunnen realiseren hebben wij uw steun hard nodig. Het BETER consortium is daarom op zoek naar donateurs. Speciaal voor bedrijven is er de mogelijkheid om BETER Bedrijfsvriend te worden. Uiteraard ontvangt u een aantal aantrekkelijke privileges:

 

    • Een feestelijke, exclusieve ontvangst tijdens de tentoonstelling met onder andere een rondleiding door de onderzoeksexpositie. Tevens ondergaat u zelf een aantal onderzoeken die bepalen welke kunst goed is voor ùw gezondheid.

 

    • Een helend kunstwerk of placebo kunstwerk in bruikleen. U kiest zelf uit de onderzoeksexpositie een werk dat u voor een periode van vier maanden in bruikleen krijgt. Het betreft zowel kunstwerken van jong talent als van internationaal gerenommeerde kunstenaars. Na de sluiting van de expositie krijgt u het werk afgeleverd bij uw bedrijf of huis, waarna u het in uw eigen omgeving kunt onderzoeken op de impact op uw gezondheid en op die van uw relaties en medewerkers. In sommige gevallen kan het kunstwerk aangekocht worden.

 

  • Naamsvermelding op diverse uitingen. MCH heeft een bezoekersstroom van wekelijks 12.300 mensen. U  kunt dus bij een groot publiek een positieve uitstraling en naamsbekendheid bewerkstelligen. Via mailings en diverse andere kanalen wordt daarnaast een interessante doelgroep bereikt in de zorg, wetenschappelijke en culturele sector.

 

Mocht u, naast deze privileges, eigen ideeën hebben over de invulling van uw BETER bedrijfsvriendschap, dan staan wij uiteraard open voor al uw suggesties.

 

Wij verwelkomen u graag als BETER Bedrijfsvriend!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Christiane Bosman, christiane.bosman@gmail.com, christiane@beterconsortium.nl

BETER Publicatie: Om in te nemen, bestel m nu!

De uitslagen, conclusies en reflecties van het BETER onderzoek zijn gebundeld in een publicatie getiteld: Om in te nemen. Op 14 juni 2013 wordt de publicatie tijdens het BETER Symposium gepresenteerd.

Vast bestellen?

Conclusies BETER onderzoek gepubliceerd tijdens BETER Symposium

Op 14 juni 2013 organiseert het BETER Consortium in MCH Westeinde het BETER Symposium. De langverwachte onderzoeksresultaten van de interactieve onderzoeksexpositie BETER, de kunst van gezondheid worden hier gepresenteerd in een levendig dagvullend programma. Tevens wordt de fonkelnieuwe, bij BETER …

Lees meer...

BETER de film
Bekijk hier de film die Erik Heuvelink maakte over BETER, de kunst van gezondheid.