BETER, de kunst van gezondheid is een initiatief van EGBG (Martijn Engelbregt) en wordt ontwikkeld in samenwerking met Medisch Centrum Haaglanden en TAAK. Onderzoekspartners zijn onder andere TU Delft, GEMAK, Behring Institute for Medical Research, Natuurvoormensen, Hersencentrum, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en Mind Media. BETER wordt mede mogelijk gemaakt door SKOR | Stichting Kunst en Openbare Ruimte, Stichting DOEN, VSB Fonds, Ministerie van EL&I en het Mondriaan Fonds, Innovatiefonds Zorgverzekeraars en Nefarma.

 

Lees meer over de verschillende partners van BETER Consortium.

 

Bekijk wie onze sponsors en subsidiegevers zijn.

 

Bekijk ons Comité van Aanbeveling.

 

 

 

BETER Publicatie: Om in te nemen, bestel m nu!

De uitslagen, conclusies en reflecties van het BETER onderzoek zijn gebundeld in een publicatie getiteld: Om in te nemen. Op 14 juni 2013 wordt de publicatie tijdens het BETER Symposium gepresenteerd.

Vast bestellen?

Conclusies BETER onderzoek gepubliceerd tijdens BETER Symposium

Op 14 juni 2013 organiseert het BETER Consortium in MCH Westeinde het BETER Symposium. De langverwachte onderzoeksresultaten van de interactieve onderzoeksexpositie BETER, de kunst van gezondheid worden hier gepresenteerd in een levendig dagvullend programma. Tevens wordt de fonkelnieuwe, bij BETER …

Lees meer...

BETER de film
Bekijk hier de film die Erik Heuvelink maakte over BETER, de kunst van gezondheid.