Oproep gezonde kunst en placebokunst

NB: Sinds 1 mei 2012 is het NIET meer mogelijk om werk in te dienen voor de BETER onderzoeksexpositie. Wel kunt u ons vrijblijvend op de hoogte stellen van uw of andermans placebo’s en kunstwerken.

BETER Consortium is op zoek naar gezonde kunst en placebokunst. Hiermee zal eind 2012 een onderzoeksexpositie gemaakt worden in het Medisch Centrum Haaglanden. In deze expositie wordt de invloed van kunst op de (volks)gezondheid onderzocht. Wij roepen u op vòòr 1 mei 2012 uw of andermans gezonde of placebokunst in te sturen. Vermeld bij uw inzending welke specifieke onderdelen van het werk (on)gezond zijn. Naast eigen werk, kunt u ook andermans werk indienen.

 

Contactgegevens


Werk


Kosten werk


Upload bestand


Verification

BETER Publicatie: Om in te nemen, bestel m nu!

De uitslagen, conclusies en reflecties van het BETER onderzoek zijn gebundeld in een publicatie getiteld: Om in te nemen. Op 14 juni 2013 wordt de publicatie tijdens het BETER Symposium gepresenteerd.

Vast bestellen?

Conclusies BETER onderzoek gepubliceerd tijdens BETER Symposium

Op 14 juni 2013 organiseert het BETER Consortium in MCH Westeinde het BETER Symposium. De langverwachte onderzoeksresultaten van de interactieve onderzoeksexpositie BETER, de kunst van gezondheid worden hier gepresenteerd in een levendig dagvullend programma. Tevens wordt de fonkelnieuwe, bij BETER …

Lees meer...

BETER de film
Bekijk hier de film die Erik Heuvelink maakte over BETER, de kunst van gezondheid.