Openingstijden

 

BETER, de kunst van gezondheid loopt van 9 november 2012 tot en met 8 februari 2013

 

BETER kunstroute

Deze is te bewandelen op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Patiënten en bezoekers zijn welkom, voorafgaand of na hun afspraak of bezoek.

 

BETER Lab voor fysiologisch onderzoek

Dit is te vinden op de vide boven het restaurant en geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 16.00 uur. In het BETER Lab worden fysiologische signalen als spiersamentrekking, zweetsecretie en hartslag gemeten na blootgestelling aan kunst en placebo’s voor kunst. Ook bevindt zich hier het EEG onderzoek van Hersencentrum. Beide onderzoeken duren 15 à 20 minuten. Er kunnen steeds twee mensen tegelijk onderzocht worden. Om u te verzekeren van een plek kunt u het beste een afspraak maken door een mail te sturen naar: iris@beterconsortium.nl , of direct te bellen naar het BETER Lab op: 070 330 26 90 (op wo. t/m vrij. van 11.00 – 16.00 uur).

 

LET OP: EXTRA ZATERDAGOPENSTELLING

Op veler verzoek is het BETER Lab nu ook op twee zaterdagen geopend: op 15 december en op 19 januari

 

Welzijnsonderzoek op de behandelafdelingen

Helaas zijn deze onderzoeken alleen toegankelijk voor patiënten en medewerkers. De kunstwerken die op de behandelafdelingen voor onderzoek worden gebruikt worden in een willekeurig wisselsysteem weggehangen teneinde een neutrale conditie te creëren. U vindt ze dan terug op locatie I en II op de plattegrond die u kunt ophalen bij uw bezoek aan de expositie.

 

 

 

Bezoekadres

Medisch Centrum Haaglanden Westeinde

Lijnbaan 32, Den Haag

 

Route en bereikbaarheid 

Wij raden u aan om, indien mogelijk met openbaar vervoer te komen vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen op het terrein van het MCH. MCH Westeinde is goed bereikbaar per tram en bus, zie ook op de website www.mchaaglanden.nl/adres

 

 

 

Kantoor BETER Consortium

Nieuwe Uilenburgerstraat 5
1011 LM Amsterdam
The Netherlands

 

Directeur
Martijn Engelbregt
martijn@beterconsortium.nl

 

Organisatie
Pavèl van Houten
pavel@beterconsortium.nl

 

Fondsenwerving en communicatie
Christiane Bosman
christiane@beterconsortium.nl

 

 

 

 BETER Publicatie: Om in te nemen, bestel m nu!

De uitslagen, conclusies en reflecties van het BETER onderzoek zijn gebundeld in een publicatie getiteld: Om in te nemen. Op 14 juni 2013 wordt de publicatie tijdens het BETER Symposium gepresenteerd.

Vast bestellen?

Conclusies BETER onderzoek gepubliceerd tijdens BETER Symposium

Op 14 juni 2013 organiseert het BETER Consortium in MCH Westeinde het BETER Symposium. De langverwachte onderzoeksresultaten van de interactieve onderzoeksexpositie BETER, de kunst van gezondheid worden hier gepresenteerd in een levendig dagvullend programma. Tevens wordt de fonkelnieuwe, bij BETER …

Lees meer...

BETER de film
Bekijk hier de film die Erik Heuvelink maakte over BETER, de kunst van gezondheid.