NU: 10 % decemberkorting op het BETER thuisonderzoek

 

Zou je eindelijk eens voor een betaalbaar bedrag een kunstwerk van een bekende jonge kunstenaar in huis willen? Of nog specialer, zou je wel eens een gecertificeerde placebo van een bekende kunstenaar willen hebben? En onderzoeken of je je gezonder voelt met dit werk in huis? Ben je nog op zoek naar het ultieme kerstcadeau? Wil je graag het onderzoek naar de invloed van kunst op de gezondheid steunen?

 

Allemaal redenen om je direct aan te melden voor het BETER thuisonderzoek. NU met 10% decemberkorting! Meld je aan via: http://www.beterconsortium.nl/thuisonderzoek/?id=discount

Op 7 januari starten alle deelnemers gezamenlijk met het BETER thuisonderzoek, zorg dus dat je je voor die tijd hebt aangemeld!

 

Het BETER Thuisonderzoek is het onderdeel van BETER dat in de eigen huiselijke omgeving plaatsvindt. Met het BETER Thuisonderzoek kan iedereen thuis meedoen aan het onderzoek naar de gezondheid van kunst. Voor slechts 250,- euro ontvangt u een zelfgekozen werk (kunstwerk of placebo) van een beroemde Nederlandse kunstenaar. U kunt kiezen uit een werk van Melanie Bonajo of Frank Koolen. U plaatst dit werk in uw thuisomgeving en houdt met het handige BETER thuisonderzoekspakket wekelijks bij hoe gezond u zich voelt.

 

Door mee te doen aan het BETER thuisonderzoek ontvangt u niet alleen een kunstwerk of placebo en toestemming tot deelname aan het onderzoek, u wordt bovendien een BETERE VRIEND. Als BETERE VRIEND ontvangt u de volgende privileges:

 

  • Een uitnodiging voor een exclusieve Vriendenbijeenkomst in de onderzoeksexpositie in Medisch Centrum Haaglanden met een rondleiding en toelichting van de kunstenaar
  • Een gratis exemplaar van de publicatie;
  • Twee entreekaarten voor het symposium;
  • Een eervolle vermelding (indien gewenst) als BETERE VRIEND op www.gezondekunst.nl en in de publicatie;
  • Regelmatige updates en uitnodigingen.

 

 

Lees meer op www.thuisonderzoek.nl

 

 

 

Melanie Bonajo

 

 

 

Frank Koolen

 

 

 

 

 

BETER Publicatie: Om in te nemen, bestel m nu!

De uitslagen, conclusies en reflecties van het BETER onderzoek zijn gebundeld in een publicatie getiteld: Om in te nemen. Op 14 juni 2013 wordt de publicatie tijdens het BETER Symposium gepresenteerd.

Vast bestellen?

Conclusies BETER onderzoek gepubliceerd tijdens BETER Symposium

Op 14 juni 2013 organiseert het BETER Consortium in MCH Westeinde het BETER Symposium. De langverwachte onderzoeksresultaten van de interactieve onderzoeksexpositie BETER, de kunst van gezondheid worden hier gepresenteerd in een levendig dagvullend programma. Tevens wordt de fonkelnieuwe, bij BETER …

Lees meer...

BETER de film
Bekijk hier de film die Erik Heuvelink maakte over BETER, de kunst van gezondheid.